Onze Roots

 

Bus is een familiebedrijf dat in 1957 is opgericht door Schelto Bus senior. In die tijd huurt hij samen met zijn vrouw Dineke een klein pand in Lemmer om van daaruit gereedschappen te leveren. Al na een jaar wordt een groter pand in Zwolle betrokken. Dat succes wordt in de jaren daarna voortgezet door hard te werken en steeds op een creatieve manier te zoeken naar oplossingen voor klanten.

Creativiteit en ondernemerschap is ook verankerd in onze cultuur. Het is de basis van succes, toen, nu en in de toekomst.

Ons bedrijf heeft altijd een gezonde groei doorgemaakt door dicht bij de klant te staan, persoonlijk klantencontact en lokale aanwezigheid vanuit vestigingen in het hele land. Het productenpakket en onze concepten zijn door de jaren heen sterk ontwikkeld. Dat komt natuurlijk niet vanzelf, maar wordt mogelijk gemaakt door de medewerkers van Bus die iedere dag op zoek zijn naar uitdagingen en nieuwe kansen om onze klanten succesvol te kunnen laten zijn.

Wij blijven ons inzetten om gezond te blijven groeien, zonder de eigen identiteit te verliezen: commercieel, operationeel, personeel en niet in de laatste plaats financieel. Dat is de uitdaging waar Bus voor staat en daar kun jij aan bijdragen door bij ons te komen werken.

VRAGEN OVER WERKEN BIJ BUS
088-3831000   
werkenbij@bus.nl   www.bus.nl


VRAGEN OVER WERKEN BIJ BUS

088-3831000   werkenbij@bus.nl  www.bus.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 


VOLG ONS OP