Onze waarden
 

Onze Bus medewerkers groeien mee met de ontwikkeling van ons bedrijf. Om succesvol te kunnen zijn, kun je snel schakelen, los je problemen op en - nog belangrijker - draag je bij aan permanente oplossingen om het iedere dag beter te doen. Je brengt een gezonde dosis humor mee, zorgt voor een ontspannen werksfeer en je bent bereid om elkaar te helpen. Je krijgt ruimte krijgt voor persoonlijke ontwikkeling, maar ook voor het ontwikkelen van nieuwe ideeën en werkmethoden zodat we beter kunnen aansluiten bij de wensen van de klant of slimmer kunnen werken.

Ondernemerschap
Wij verbeteren continu onze organisatie met een focus op kwaliteit en efficiency. Iedere dag een beetje beter. We nemen verantwoordelijkheid voor ons werk en voor de impact ervan op mensen, milieu en het bedrijfsresultaat. Van onze collega’s verwachten wij dat ze denken in oplossingen, verbeterideeën aandragen, proactief zijn, initiatief tonen en beslissingen durven te nemen.

Klantgericht
Bus bouwt aan langdurige relaties met haar klanten. We helpen klanten hun resultaten te verbeteren en dragen bij aan hun succes op de lange termijn. Als onze klanten succesvol zijn, dan zijn wij dat ook. Voor ons betekent 'klantgerichtheid' dat we nauw samenwerken met onze klanten, hun taal spreken en dat we ze persoonlijke aandacht geven. Hoe ingewikkeld een vraag ook is, wij vinden een oplossing.

Creativiteit
Bus is een bedrijf met een familiecultuur en korte lijnen. Creativiteit is een combinatie van waarnemen, denken en doen. We moeten met originele oplossingen komen en nieuwe werkwijzen of nieuwe toepassingen bedenken. Creativiteit heeft te maken met originaliteit maar ook met inventiviteit en daadkracht. Een idee alleen is niets. Je moet er ook samen wat van kunnen maken. 

Samenwerken
Bij Bus werken we op een professionele manier samen. We delen kennis en expertise, meningsverschillen en successen met elkaar. We werken samen op basis van gelijkwaardigheid. We doen dit omdat samenwerken en delen bijdraagt aan de kwaliteit van onze producten en services. Onze communicatie is open, eerlijk en direct.

VRAGEN OVER WERKEN BIJ BUS
088-3831000   
werkenbij@bus.nl   www.bus.nl


VRAGEN OVER WERKEN BIJ BUS

088-3831000   werkenbij@bus.nl  www.bus.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 


VOLG ONS OP