Wat doet Bus
 

Met een enorme keus binnen diverse productgroepen, bieden wij een breed scala aan producten, van persoonlijke beschermingsmiddelen tot geavanceerde lasapparatuur. Maar met producten alleen leveren wij geen totaaloplossing. Deze producten leveren meer toegevoegde waarde als we dit combineren met creatieve concepten, zoals het verhuren, repareren, keuren en certificeren van elektrisch handgereedschap, klimmaterialen, valbeveiliging, hef- en hijsmiddelen, slangen en hydraulische componenten, brandblussers en meetgereedschap. De keuringen kunnen we zowel doen vanuit onze Service Centers als op de on- of offshore locatie van de klant.

Ook zorgen we ervoor dat systemen van onze klanten gekoppeld worden aan onze systemen, zodat de klant bijvoorbeeld heel efficiënt kan bestellen, inzicht heeft in de eigen voorraad en producten die worden afgenomen, etc.

In een aantal gevallen ‘managen’ wij het gereedschap park van onze klanten. Zo kunnen wij de (gereedschap) voorraden voor de klant op peil houden of zorgen dat het juiste gereedschap op de juiste tijd en plaats aanwezig is voor gebruik. Nadat onze klant dan een project of grote klus heeft afgerond, nemen wij het gereedschap weer in, repareren en keuren het waar nodig en nemen het in beheer tot aan de volgende klus.

In onze veelzijdige organisatie kun jij je ontwikkelen op het gebied van Sales, Logistiek, E-Commerce, Inkoop, Product Management, ICT, HR en Finance. Aan jou de keus!

VRAGEN OVER WERKEN BIJ BUS
088-3831000   
werkenbij@bus.nl   www.bus.nl


VRAGEN OVER WERKEN BIJ BUS

088-3831000   werkenbij@bus.nl  www.bus.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 


VOLG ONS OP